Wij leveren en leggen een geselecteerd assortiment houtenvloeren, laminaat & PVC vloeren.

Hout

Placeholder

Natuurlijk & duurzaam

Hout, één van de oudste natuurlijke bouwmaterialen, en de basis van iedere parket- plankenvloer. Duurzaamheid en verantwoord omgaan met een product van moeder natuur, is voor ons vanzelfsprekend. Wij selecteren onze leverancier en verkopen hout dat afkomstig is uit PEFC- en FSC-gecertificeerde bossen. Hierdoor zorgen wij (gezamenlijk) ervoor dat onze bossen zich blijven ontwikkelen en blijven bestaan voor volgende generaties!

We zijn gespecialiseerd in stabiele houtenvloeren van vanaf 12cm t/m 40cm breed in alle mogelijke kleuren en behandelingen.

Hout in de badkamer

Bij hout gaat de eerste gedachte niet vaak uit naar uw badkamer, en wellicht is hout niet altijd de meest voor de hand liggende keuze…. maar Country Floor bewijst dat het heel goed kan. Wilt u een badkamer die echt klasse uitstraalt, die past bij uw manier van leven, dan is een bezoek aan Country Floor zeker de moeite waard.

Het lijkt onmogelijk – hout en vocht gaan immers niet goed samen – maar wij hebben technieken ontwikkeld die met de juiste afwerking heel goed de basis kunnen vormen van uw badkamer.


Placeholder
Placeholder

Reclaimed flooring

Reclaimed Flooring, teruggewonnen uit de bestaande toepassing en opnieuw bewerkt voor een nieuw doel, een nieuwe toekomst, een nieuwe unieke Dennebos vloer. Waar veelal oude planken en balken worden hergebruikt als massief hout doen wij het anders. We zagen uit de oude balken onze unieke massieve toplagen en verlijmen deze volgens ons eigen proces op een stabiele berkenmultiplex onderlaag. Hierdoor maken we optimaal gebruik van het aanbod oude balken, en belasten we de natuur en ons milieu zo minimaal mogelijk.

“Van de vorige generatie, aangepast door de huidige generatie, geschikt voor de volgende generatie.”

De extra voordelen voor u behalve de natuur bewuste keuze, zijn alle voordelen van onze Dennebos meerlaagsvloeren: stabiel (werkings-arm), geschikt voor vloerverwarming, zwevend en vast te leggen op een goede vlakke ondervloer, afgewerkt met 100% natuurlijke hardwaxolie.

Net als u, willen ook wij het milieu zo min mogelijk belasten.

Wij selecteren onze grondstoffen daarom bewust. Dit geldt niet alleen voor de bovenlaag van de houtenvloer, ook de tussenvloer bestaat waar mogelijk uit milieuvriendelijke materialen en vrij van schadelijke stoffen.

Placeholder

PVC Vloeren

Kunststof met veerkracht. Een erg comfortabele vloer gemaakt van hoogwaardig, zeer slijtvast materiaal. Vinyl is door vaklieden rechtstreeks te lijmen op een geëgaliseerde ondergrond.

Het systeemvinyl (vinyl gelijmd op een dragende tussenvloer) is heel goed geschikt om zwevend te worden gelegd. In deze dragende tussenvloer is kurk verwerkt waardoor de vinylvloer extra stil is en warm aanvoelt. Het oppervlak wordt bedrukt met de meest uiteenlopende prints.

Laminaat

Bij hout gaat de eerste gedachte niet vaak uit naar uw badkamer, en wellicht is hout niet altijd de meest voor de hand liggende keuze…. maar Country Floor bewijst dat het heel goed kan. Wilt u een badkamer die echt klasse uitstraalt, die past bij uw manier van leven, dan is een bezoek aan Country Floor zeker de moeite waard.

Laminaat, vooral kliklaminaat, wordt steeds populairder. Het komt vooral door de verbeterde foto -en productietechnieken: het laminaat is haast niet meer van echt te onderscheiden. Er zijn knoesten, nerven, spijkergaten en zelfs een zichtbare en voelbare houtstructuur. Laminaat is in verschillende kleuren verkrijgbaar.
U kunt op deze manier uw vloer een persoonlijk tintje geven.

Het gebruik van een laminaatvloer heeft vele voordelen: laminaat is slijtvast, sterk, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken, kleurecht en makkelijk zelf te leggen.


Placeholder
Placeholder

Vloerverwarming & vloerkoeling

Wilt u vloerverwarming aanleggen onder uw houten vloert? Een houten vloer met vloerverwarming is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Wij installeren regelmatig een houten vloer op vloerverwarming. Met de juiste kennis en producten zult u hier gegarandeerd veel plezier van beleven.

Formaldehyde-vrij

Formaldehyde is een kleurloos gas met een specifieke, prikkelende geur en komt in de handel voor als formaline, een oplossing van formaldehyde en water. Het komt in tal van bouw- en decoratiematerialen voor en kan een belangrijke oorzaak zijn van de vervuiling van het binnenmilieu. Formaldehyde komt onder andere voor in lijmen en harsen. Wij leveren uitsluitend houtenvloeren die hierop getest zijn om voor u een gezond binnenklimaat te realiseren.


Placeholder

Geluids-isolerende vloeren

Er zijn tal van legmethodes , van “vaste vloeren” tot zogenoemde “zwevende vloeren”, bij Country Floor krijgt u de ‘stilste’. Een houtenvloer van Country Floor is op diverse wijzen geluidsisolerend te leggen. Voor ruimtes waaraan meer eisen gesteld worden (bijv. kinder-, muziek- en werkkamers) hebben wij systemen die een aangename stilte creëren, bovendien is de overdracht van contactgeluid aanzienlijk minder. Daar maakt u beslist vrienden mee.

Al onze systemen zijn uitgebreid getest en kunnen geleverd worden met een zogenaamde SVO ( testcertificaat TNO).

Renovatie & reparatie

Een grote deuk, waterschade of een aanheling vanwege een uitbouw of het weghalen van een schouw of haard? Bij het renoveren van een vloer is het erg belangrijk op welke wijze dat gebeurt. Door onze jarenlange ervaring in parketvloeren, kan Country Floor perfect de renovatie van uw vloer verzorgen, wij zullen nauwkeurig de situatie beoordelen en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens gaan wij vakkundig aan de slag met het op opknappen van uw vloer.


Placeholder
Placeholder

Onderhoud

Naast het leveren en leggen van uw houten vloer kunnen wij uw vloer ook onderhouden. Begint uw vloer in de loop van de jaren slijtage te vertonen laat het ons dan tijdig weten. Wij kunnen u dan vrijblijvend adviseren en eventueel een offerte maken voor het behandelen van uw vloer.

Wij zouden u ook een onderhoudscontract aan kunnen bieden waarbij wij een keer of twee keer paar jaar langskomen om uw vloer een (grote) onderhoudsbeurt te geven. Natuurlijk hebben wij de onderhoudsproducten voor uw vloer op voorraad.